Жінку, яка знімала із дітей золоті прикраси, засудили до трьох років умовно

Поділитися

Рівненський міський суд оголосив покарання 26-річній жінці, яка обкрадала малолітніх дітей. жінка визнала себе винною та розкаялася. Її визнали винною у скоєнні крадіжок і грабежів в призначили чотири роки позбавлення волі. Однак звільнили від відбування покарання з іспитовим терміном три роки через розкаяння крадійки. Про це повідомили у відділі комунікації управління Національної поліції в Рівненській області.

Крім того, засуджена сплатить завдану її діями шкоду батькам дітей.

У суді злодійка розповіла, що знаходила своїх жертв на дитячих майданчиках, коли ті гралися без нагляду дорослих. Тривало це з вересня до грудня 2015 року. Злочинним ремеслом 26-річна рівнянка займалася у районах Боярки-Ювілейного, в одному з яких і проживала. Із собою вона брала свою трирічну доньку, аби не викликати підозр і втертися в довіру до дівчаток.Жінка знайомилася із ними та пригощала солодощами. А вже потім пропонувала поправити зачіску чи зробити нову, а сама тим часом спритно знімала золоті прикраси. Допоки діти оговтувалися, та швидко покидала місце злочину.

Нагадаємо, у грудні минулого року останньою жертвою злодійки стала 11-річна рівнянка, яка позбулася золотої сережки. Коли зрозуміла, що сталося, побігла до найближчого магазину. На щастя, там був сусід, який миттєво зреагував, кинувся наздоганяти кривдницю та затримав її.

Патрульний наряд поліції, який в той час відпрацьовував територію, одразу прибув за викликом. Поліція встановила, що жінка ошукала 15 дітей. Усі золоті вироби вона здала в ломбарди.

В Польше прогремел взрыв сразу после того, как там арестовали российского шпиона

Поліцейські затримали двох юнаків з наркотиками