Власники брудних тернопільських маршруток хочуть надприбутків

Поділитися

medun-770x577Як повідомляє сайт Тернопільської міської ради, “25 травня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було внесено зміни до затвердженого раніше договору із перевізниками. Відтепер усі учасники АТО будуть їздити у маршрутках міста безкоштовно у необмеженій кількості, а школярі користуватимуться 50% пільгами не лише у навчальні дні, а й у вихідні”. Ось за це рішення можна похвали владу.

А далі під час засідання виконкому була комедія: перевізники міста виступили з вимогою переглянути тариф на перевезення пасажирів у громадському транспорті та встановити його на рівні 3 гривні 50 копійок. Раніше ці підприємці відразу вимагали 4 гривні за проїзд, але громадськість висловилась категорично проти.

Цього разу перевізники аргументують це підвищенням цін в усіх сферах економіки та необхідністю проводити ремонт громадського транспорту. Насправді ж вони навіть ніколи не миють свої маршрутки.

Лобіст, прихований власник фірми, яка також займається перевезеннями громадським транспортом, а за сумісництвом начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський каже, що буде створено спеціальну комісію з числа депутатів, податкової інспекції та інших контролюючих органів, яка перевірить об’єктивність поданої перевізниками інформації.

Якщо така комісія працюватиме по-совісті, то за її підсумками роботи власники маршрутів будуть доплачувати тернополянам-пасажирам, які наважились сісти в ті бруднющі тарадайки на колесах

 

Завтра у Бучачі чиновники бухають

Порошенко замаскував провальну другу річницю свого президентства поверненням Надії Савченко