День працівників водного господарства відзначили на Тернопільщині

Поділитися

DSCN3711У першу неділю червня в Україні традиційно відзначається День працівників водного господарства.
2 червня, напередодні свята, в обласному управлінні водних ресурсів відбулися урочисті збори. З привітальним словом виступив начальник обласного управління водних ресурсів Капуста Тарас. Він подякував за роботу всьому колективу, окреслив основні завдання, які сьогодні стоять перед водниками та відзначив, що люди які працюють в цій галузі заслуговують на особливу шану. Відтак кращим працівникам галузі вручив почесні грамоти та подяки облводресурсів.
Для привітання завітали завідувач сектору стратегічного планування Держводагентства України Сергій Ткачук, начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Орест Сінгалевич, заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимир Стахів, голова бюджетної комісії Тернопільської обласної ради Сергій Швець, начальник управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей, начальник управління з питань цивільного захисту населення Ігор Лівінський, заступник начальника Тернопільського обласного центру з гідрометеорології Ірина Мірошникова, голова Тернопільської організації профспілки працівників АПК Орест Кащишин, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО та багато інших шановних гостей.
У привітаннях було відзначено сумлінну працю працівників Тернопільського облводресурсів у забезпеченні потреб населення і галузей економіки у водних ресурсах, запобіганні шкідливої дії води і ліквідації її наслідків, а також звучали побажання благополуччя та подальших високих професійних досягнень. Кращих фахівців галузі було відзначено нагородами.
У ході урочистостей гостям буде представлено презентацію про діяльність та заслуги управління, а також відеоролик про сучасні аспекти роботи облводресурсів.
На такому ж високому професійному рівні 1 червня було відзначено професійне свято у всіх міжрайонних управліннях водного господарства.

У Тернополі вшанують пам’ять Ігоря Герети

НАБУ закликає Г.Москаля надати факти на підтвердження його заяв про передачу влади Януковичу за мільярд доларів