Критичний погляд на діяльність “Народної ради” у Кременці

Поділитися

kremetensПройшло вже трохи часу після смерті Віталія Ващенка. За цей час сплили на поверхню імена, котрі побили його. А також встановлюються замовники. На моє бачення дуже багато приписують активісту заслуг в боротьбі з корупцією, несправедливістю влади та правоохоронних органів. А чи воно було так? Давайте прослідкуємо і проаналізуємо події що відбувалися. Перші мітинги, організовані народною радою, дали надії кремен чанам і показали, що народна рада дійсно має бажання вести боротьбу з тими безчинствами, що творяться в місті владою і правоохоронними органами. Прилюдно оголосили список осіб, котрих треба люструвати: Зембру, Міщука, Галевича, Гібського та інших. Почалися пікетування установ з вимогою звільнити посади за власним бажанням. І що з того вийшло? Заяви написали свідомі керівники: Гуславський і Левченко. Інших почали шантажувати, пікетувати до тих пір, поки не отримали мзду від Зембри, Міщука, Галевича та інших. Тут іншого пояснення нема. Галевич і Зембра почали навіть співпрацювати з народною радою. Галевич для народної ради став зливати справи, що знаходилися у провадженні, під її диктовку порушує закон, компрометуючи поліцію. Зембра став у них адвокатом, а Міщук, в бабиній стодолі, накривав столи для «липових правдоборців». Дайте пояснення, чому ви їх залишили в спокої? У вас нема і не буде пояснень, бо це правда
Скажіть, як можна роздути справу Іванюка за 4 гектари землі, які віддав людям, а не собі взяв, а про вісім гектарів, які прихватизував Зембра, як посадова особа, і не маючи ніякого відношення до Дунаєва, про нього замовчали? В Кременці ходили чутки, що Зембру впіймали на хабарі, а ви з ним заприятелювали.Де тут ваша справедливість? Яку боротьбу з корупцією ви ведете? Ви самі погрузли у корупції і вас ці ж корупціонери купили з патрохами. У вас нема морального права так однобоко підходити до справ. Вам засліпили очі і заклали вуха шелест купюр.
На мій розсудок, що народна рада разом із Земброю допомогли піти Ващенкові на той світ. Віталій був імпульсивним, рішучим, наполегливим, горячкуватий у своїх діях і поступках і не дотримувався букви закону. Дев’ять адміністративних справ Ващенка розглядалися різними суддями, в тому числі і Земброю. На прийняті ухвали судом Віталій не реагував. А Зембра разом з народною радою ще й його підганяли і провокували до незаконних дій. Не зрозуміло мені, які могли бути товариські відносини Зембри з Ващенком. Адже Ващенко кинув Зембру у смітник? Оголосили привселюдно про його люстрацію. Та народна рада разом із своїм активістом виступали проти правоохоронних органів і суду. А тут раптом заприятелювали із Земброю і Галевичем. Ващенка часто можна було бачити у кабінеті Зембри. При зустрічах вони ручкалися і обіймалися. Скажіть, що могло бути спільним між головою суду і активістом народної ради? Додумайтеся чому так сталося. Абсурд! Замість того, щоб завершити люстрацію Зембри, вони з ним потоваришували. Такі «вірні друзі», а на похоронах я не бачила Зембри. Хто його відмовив не бути на похороні? От вам і боротьба за «справедливість» і проти «корупції»!
Якщо народна рада стала на шлях такої боротьби, то потрібно було стояти до кінця і служити правдою і вірою для громади міста і не датися на ніякий підкуп, не впасти лицем в болото і не звертаючи на посади йти до кінця, до завершення своєї мети. От тоді громада побачила б патріотичні наміри народної ради. А так своїми корупційними діями скомпрометували добрі наміри.
Хіба в міській раді тільки корупціонери, що вчепилися, як вош кожуха, і слідкуєте навіть коли хто ходить у вбиральню і з ким? Таж уже маєте колишнього заступника свого, а тепер заступнк міського голови, якого обзиваєте «бовдуром». Із вашого вислову виходить, що у народній раді самі «бовдури».і зрадники. На сайтах в інтернеті ще до тих пір є компрометуючі матеріали про Міщука і Зембру. Чому до кінця не люструєте їх? А це доказ, що вони відкупилися від люстрації, а ви пошилися в дурні і зганьбили громадську організацію. До чого ви доборолися? А вірніше досягли. Стали такими самими корупціонерам і повинні відповідати за свої сепаратистські дії перед законом.
Що ж наша газета на самих початках «діяльності» народної ради пророкувала про її ганебний кінець. От він і настав. А що далі? Поживемо – побачимо.

Антоніна Мисліцька

Svirgun@gmail.com

Поліція розшукує жителя села Печірна Руслана Довгалюка

Лучшие автоматы казино Вулкан: убедитесь сами!