Львів крутив педалі заради дітей

Поділитися

11829564“Кручу педалі, щоб вони жили” – саме таким є девіз благодійної акції, яка відбулася у Львові 29 травня. Ініціатором велопробігу став український музикант Арсен Мірзоян. Надихнула його на цю ідею львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла лот, прогулянку на велосипедах з артистом. Під час обговорення реалізації лоту музикант та львів’янка вирішили розширити коло спілкування та заради доброї справи запросити на веломандрівку усіх бажаючих. Така ідея одразу отримала конкретну мету.
Метою вело заїзду є збір коштів на придбання інфузоматів, які дозволять рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру міста Львова.
Інфузомати – це спеціальне обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам – вони рахують крапельки і вдень, і вночі. Тож вони вкрай необхідні при лікуванні онкологічних захворювань, адже будь-яке передозування чи не достатня доза ліків, які вводяться, може вплинути на стан дитини.
Арсен Мірзоян: “Львів вкотре довів, що перший млинець не звертається в грудки, чималою кількістю бажаючих приєднатися до доброї справи. Щиро і організовано. Перша акція довела, що люди люблять своє місто і дуже важливо, саме зараз, концентруватися на тих речах, які нас єднають ”.
Загальна сума, яку вдалося зібрати становить 53 500 грн. Сума була зібрана завдяки партнерам та внескам львів’ян у скрині фондів «Запорука» та «Світ дитини».
Олена Заблоцька: «Сьогодні відбулась подія до якої довго готувались, намагались прокричати у “кожні вуха” про допомогу для діток! Дякую усім хто прийняв участь, дякую організаторам за чудову і безпечну організацію. Добро починається з кожного, дякую тим, хто сьогодні почав з себе і зробив добру справу!».
На старті хороший настрій учасникам створювали діджей Van Gogh та ведучий Андрій Ферцак.
Маршрут розробив керівник компанії veliki.ua у м. Львів Володимир Лиховид. Тривалість маршруту 14 кілометрів. Година часу пішло у львів’ян здолати 14 кілометрів здоров’я.
Організатори вдячні всім партнерам, хто своєю участю зробив цю акцію можливою:
Торгова марка «Родинна ковбаска», торговий центр «Скриня», кафе «Мьюзік лаб», клініка «Заблоцького», Gastroli ua, технічний партнер «Elecor», компанія «Наша справа», радіо «Люкс фм», готель «Нота Бене», Фан бар «Банка» Львів, ресторан «Динамо».
Загальна сума, яку необхідно зібрати становить 101 000 гривень, тож фонд «Запорука» вирішив продовжити акцію, і ті, хто не встиг приєднатися, тепер можуть зробити свій внесок на будь який рахунок фонду «Запорука».

У Флориді гігантський алігатор виповз на поле для гольфу

Чехія – Росія 2:1