Мобільний у кишені – це ризик його втратити

Поділитися

mobilkaОдразу двоє тернополян звернулися до правоохоронців із повідомленнями про крадіжки мобільних телефонів. В одного молодого чоловіка злодій витягнув апарат зв’язку вартістю одинадцять тисяч гривень, в іншого – вартістю п’ять тисяч. Зі слів потерпілих, мобільні вони зберігали в кишенях.

Тридцятирічний тернополянин відпочивав в одному з розважальних клубів. Телефон, з його слів, поклав у ліву кишеню штанів. За розвагами не помітив, коли мобільний зник, і лише вдома, маючи намір підключити апарат до зарядного пристрою, виявив його відсутність.

Двадцятишестирічний житель обласного центру втратив мобілку у громадському транспорті. Молодий чоловік каже, що айфон вартістю одинадцять тисяч гривень витягнув хтось з пасажирів маршрутного таксі, в якому він увечері повертався з роботи додому.

Правоохоронці проводять оперативні заходи з пошуку втраченого майна а також встановлення осіб, що причетні до крадіжок, а власників мобільних телефонів застерігають бути обережними. В громадських місцях апарати зв’язку краще ховати якнайдалі від сторонніх очей, повідомили “про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Фоменко залишить збірну України після матчу з Польщею

Крадія жіночих спідниць затримали на гарячому на ринку “Юмакс”