Пластуни проведуть вишкіл водного туризму «Весло»

Поділитися

kater 0001 ternopil tonyv na ozeri stavi23 червня тернопільські пластуни організовують навчання, на яких зможуть дізнатися всі аспекти туризму на воді – від видів суден до засобів їх транспортування, від правильного складення маршруту до практикування його проходження.
Вишкіл розпочнеться о 9:00 із традиційного відкриття та пояснення правил безпеки поводження на воді. Після цього о 10:00 професійний тренер із водного туризму проведе навчальний тренінг, на якому розповість про будову існуючих плав засобів, а також пояснить яке групове та особисте спорядження потрібно мати при заняттях на воді та як правильно його транспортувати. Вже о 11:00 розпочнеться активна частина вишколу – заняття із каякінгу та хід на катамаранах. Після обіду учасники проведуть час не менш активно: відбудуться змагання-естафети між собою, а також знову спробують себе в активних видах туризму на воді.
Протягом всього дня з 9:00 і до 19:00 учасники перебуватимуть на спортивній базі «Буревісник» на тернопільському озері (біля Циганки).

21 червня в дворі музею політв’язнів відбудеться “Вечір правої поезії”

Чому АТОшники не повертаються на фронт. Підборка причин