У Тернополі у автопригоди потрапили водії-іноземці

Поділитися

Порушив правила проїзду перехрестя та зіткнувся з іншим авто водій іномарки «Фольксваген Таурек». Повідомлення про автопригоду надійшло до поліцейських 3 червня близько 11 години. Слідчо-оперативна група виїздом на місце події встановила, що кермувальник іномарки, громадянин Франції на проїжджаючи перехрестя вулиць 15 квітня та Бойчуків зіткнувся автомобілем «Ланос», який рухався головною дорогою.

Водія вітчизняного авто зі струсом головного мозку та забоями доправлено до лікарні. Автомобілі поміщено на арештмайданчик.

Іншу ДТП зафіксовано близько 20 години на вулиці С.Бандери. Водій автомобіля «Нісан», 31-річний громадянин Сирії скоїв наїзд на 18-річну мешканку обласного центру. Дівчина переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Потерпілу з забоєм передпліччя доправлено в травмпункт та надано медичну допомогу.

У водія взято кров на вміст алкоголю, автомобіль правоохоронці помістили на арешт майданчик. Тривають слідчі дії.

Дві автопригоди трапилися на автошляхах області.

У селі Богданівка Підволочиського району водій автомобіля «ВАЗ 21063» не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та збив мотоцикліста. 17-річний мешканець села з тяжкими травмами направлений в реанімаційне відділення Підволочиської рай лікарні. Транспорт поміщено на арешт майданчик. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

А в селі Великі Гаї не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля 28-річний тернополянин. Його госпіталізовано до Тернопільської міської лікарні.

Сектор комунікації ГУНП

в Тернопільській област

Патрульні зупинили водія у стані наркотичного сп’яніння

У Тернополі знову орудує шахрайка, котра, знімає золоті прикраси з дітей