Кому приглянулось приміщення редакції “Подільське слово”?

Поділитися

Логотип_Подільське словоСьогодні на сесії Тернопільської райради, яка відбудеться о 10.00 за адресою Майдан Перемоги,1, планують звільнити багаторічного редактора Ганну Макух.
Працівники часопису стверджують, що звільнення керівника відбувається без їхньої згоди, про це вони дізналися лише напередодні – вчора. Є інформація, що вже навіть відома кандидатура на посаду редактора- Наталка Чапрак.

Makukh h
Ганна Макух

Хто це така у журналістських колах – невідома особа. Кажуть, працювала у “бойовому рекламному листку” Вадима Перця “У кожен дім”. Але ж там навіть журналістикою не пахне. Колонки шеф-редактора редактора можна назвати чим завгодно, але не журналістикою. Та й писала їх, здається, якась учителька української мови…

Причин звільнення пані Ганни Макух немає. Лише вчора владоможці повідомили редактора, з колективом ніхто не радився.

Нагадаємо, що зараз проходить процес роздержавлення друкованих ЗМІ і такий крок місцевої влади є незаконним.

Зрозуміло, що бюрократом, напевно, приглянулось приміщення редакції, яке є в добротному стані і в хорошому місці в центральній частині Тернополя ( біля 6-го магазину).

З достовірних джерел “Про все” вдалось дізнатися, що за Наталкою Чапрак “чути підгороднянською земелькою” ( її чоловік очолює сільську раду в селі Підгородньому).

На тій же сесії о 10.00 в приміщенні Тернопільської районної ради (вул.Мазепи, 1) підніматимуть проблемне питання розширення меж Петрикова.

Як змінився ринок вторинного житла у Тернопільській області в 2016 році

Сьогодні у Мельниця-Подільській розпочалась акція незгоди