На Тернопільщині поліцейські усю ніч шукали двох школярок

Поділитися

Про зникнення доньки та племінниці пізно ввечері 28 липня повідомила співробітників Тернопільського відділення поліції жителька села В.Лука Тернопільського району. За її словами 15-річні дівчатка ще вдень поїхали кататися на велосипедах й не повернулися додому. На повідомлення поліцейські відреагували оперативно й організували пошуки школярок.

Їдучи на прогулянку, дівчата побоялися брати із собою мобільні телефони, оскільки збиралася гроза. Додому планували повернутися завчасно. Коли ж на вулиці стемніло, а дітей досі не було, дорослі забили на сполох.

Шукали дівчаток усю ніч батьки, односельці та поліція.

– В ході пошуків знайшли свідків, які бачили дітей, коли ті фотографувалися в полі. Це було близько 21 год, – пригадує учасник групи швидкого реагування поліції, яка була залучена до пошуків школярок, Юрій Яржемський. – Куди далі вони поїхали було невідомо.

Розшукати дівчаток допоміг щасливий випадок й уважність поліцейських.

– Ми прямували на виклик в Настасів, – розповідає слідчий Тернопільського відділення поліції Павло Бачинський, – дорогою розминулись з двома дівчатками-велосипедистками. За якийсь час нам зателефонували з відділення й повідомили про зникнення двох старшокласниць. Здогадалися, що це можуть бути діти, яких ми бачили, відтак почали пошуки з того місця де із ними розминулися.

Дівчат розшукали над ранок у Мишковичах, що більше ніж 10 км від В.Луки. Діти заблукали й не змогли самостійно знайти дороги додому.

Батьки вдячні керівництву Тернопільського відділення поліції, яке оперативно відреагувало на заяву, та правоохоронцям, які шукали їхніх донечок: Павлу Бачинському, Ігорю Процику, Андрію Ратушному, Юрію Яржемському, Володимиру Шегері та Володимиру Гаврилюку, та односельцям, які не залишилися байдужими, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Шумський район: розряд блискавки спричинив пожежу на полі

На Теребовлянщині від ураження струмом загинув молодий чоловік