У вчиненні крадіжки поліцейські підозрюють матір трьох дітей

Поділитися

До співробітників Монастириського відділення поліції із заявою про крадіжку банківської картки звернувся 40-річний житель села Лука. Чоловік розповів, що за невідомих йому обставин зникла зарплатна картка, з котрої було знято всі кошти – дев’ять тисяч шістсот гривень.

Оперативними заходами співробітники кримінальної поліції відділення вийшли на слід ймовірної підозрюваної. Нею виявилася 38-річна сусідка потерпілого. Жінка часто заходила в гості до односельця, тож добре відала, де в того і що лежить.

Котрогось разу не встояла перед спокусою і викрала картку. Наступного дня подалася з нею до Івано-Франківська і була ошелешена сумою на рахунку. Одразу зняти всі кошти не вдалося, тож наступного разу, аби не долати відстань до сусідньої області, готівку знімала уже в Монастириську.

На момент виявлення її причетності до крадіжки зловмисниця встигла не просто зняти всі кошти, а й витратити їх. Каже, віддала борги.

Щодо підозрюваної розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

На Теребовлянщині померло місячне немовля

Шахрайки видурили у тернополянки гроші та золоті вироби, знімаючи пороби