Юрій Луценко привезе до Тернополя “кота в мішку”

Поділитися

lucenk_650x410Сьогодні до Тернополя завітає так званий Генеральний прокурор України без фахової освіти, а за сумісництвом кум президента України Петра Порошенка – Юрій Луценко. Він має представити нового обласного прокурора. Хто це – досі загадка. Хоча під час революції гідності йшлося, що мають бути прозорі призначення, з конкурсами і відеотрансляцією в інтернеті для всіх бажаючих. Зрозуміло нині одне: на представлення свого підлеглого Луценко витратить близько пів сотні тисяч доларів, якщо катає свою задницю літаком в Західну Україну ( для Юри це тепер копійки, адже приходив недавно у Верховну Раду з годинником за 30 тисяч доларів).

Відомо, що сьогодні в Івано-Франківську Луценко вже представив колективу обласної прокуратури нового керівника – Олександра Стратюка. Інформації про Стратюка у відкритих джерелах обмаль. Відомо лише, що старший радник юстиції Олександр Стратюк до призначення на Франківщину працював на посаді заступника прокурора Харківської області (з 30 жовтня 2014 р.), інформують ”Вікна”. Якого “кота у мішку” привезуть на Тернопільщину невідомо й зараз – о 16 годині, за дві години до представлення. Зрозуміло, що новопризначений кадр буде молитися на Луценка, який його призначив, а не захищати інтереси громади.

CnfN5Z_WAAAVT63.jpg largeЗ Франківська Луценко, напевно, приїде автомобілем, як свого часу це робив Петро Порошенко, бо тернопільський аеропорт не гарантує безпеки приземлення.

1908657_originalТакож Юрій Луценко не зганьбиться у файному місті, як у Херсоні. Тоді там падав дощ і за неуком Луценком підлеглі прокурори носили парасольку. Після цього інтернет-мережу накрила інформаційна хвиля.

***

У суботу, 16 липня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника – радника юстиції Максима Киричука.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 15 липня представив нового прокурора Рівненської області Олега Соболя

На Тернопільському озері рибалки-спортсмени вчитимуть дітей основам фідерної ловлі

У співака Любомира Червака важко захворіла донька Дана