Зранку зборівська влада не бухала, а нібито пила чай та імітувала роботу

Поділитися

Зборівська районна державна адміністрація освоївшись у Фейсбуці почала активно імітувати роботу. Сьогодні сторінка бюрократів повідомила, що відбулася відео-конференція під керівництвом голови ТОДА Степан Барна, в якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Бігус, заступник голови райдержадміністрації Олександр Парацій, завідувач сектору з питань мабілізаційної та оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами апарату РДА Оксана Баліцька та голова районної ради Богдан Максимів. Фактично, усе  місцеве начальство. Правда, лице зріти сонцесяйного губернатора міг лише перший заступник. До решти екран ноутбука був повернутий, як у казці.

Чим же таким цікавим були зайняті чинуші? “Згідно порядку денного, на нараді розглянули питання збору ранніх зернових і зернобобових культур у районах області, підготовку заявок на проекти, які можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад та внесення змін до перспективного плану формування територій громад області, а також виконання планового завдання по відбору на військову службу”,- повідомляє їхня офіційна сторінка.

Зважаючи на вищеперелічені питання і рівень компетенції бюрократів, платники податків можуть втішитися, що зборівські дармоїди даремно не палили бензину до Тернополя.

13709768_1737646779856914_3969207279647307983_n

Через годину чиновники далі займались переливанням з пустого в порожнє. Адже хіба від них залежить хоча б одне із питань, які вони язиками чесали: “під час понеділкової наради, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Бігус за участю заступника голови райдержадміністрації Олександра Парація, керівника апарату РДА Віталія Антоні та заступника голови районної ради Леоніда Олійника (напевно, голові райради набрид той брєд ще з губернаторської наради і прислав заступника) з керівниками управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, районних управлінь, організацій, представниками ЗМІ (привіт роздержавленню і нібито незалежності та свободі слова). Згідно порядку денного, про надзвичайні ситуації в районі, які виникли протягом минулого тижня інформував завідувач сектору цивільного захисту відділу економічного розвитку, інвестиційної діяльності, торгівлі та цивільного захисту райдержадміністрації Богдан Вапляк.Далі начальник відділ агропромислового розвитку райдержадміністрації Ігор Футорський доповів про хід збирання ранніх зернових і зернобобових культур у районі. Мозолі на руках чинуші не демонстрували, як допомагали селянам працювати )))
13770255_1737679366520322_5017482206607728705_nНачальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Поплінська підсумувала завершення І кола Чемпіонату району з футболу серед аматорських команд.
Про участь керівників і працівників управлінь, відділів, інших структурних підрозділів та районних установ у мобілізаційному навчанні, яке проходитиме з 19-22 липня 2016 року вів мову перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Бігус.
Учасники наради також підняли питання графіку проведення сходів громадян на території сільських рад району щодо децентралізації влади. Ну як без того, щоб лизнути зад Порошенку.
Присутні також заслухали план роботи райдержадміністрації на поточний тиждень))) Напевно, узгодили графік хто і коли за пляшкою біжить.

13697169_1737678893187036_8213922495401400476_nНа завершення, головуючий подякував усім, хто долучився до прибирання території біля Козацької могили та придорожніх смуг, а також усім тим, хто 16 липня вийшов зустріти Главу Греко-Католицької Церкви Блаженішого Святослава Шевчука, котрий прямував на Загальнонаціональну прощу в с. Зарваницю Теребовлянського району. Саме бюрократів і ганяють далі на такі акції, де потрібна масовка, як це було в часи Кучми і Януковича. А на що вони здатні? Постояти і поаплодувати…

Вимоги до випробування при прийнятті на роботу

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки: один цивільний поранений