Містечко мультиспорту запрацювало на території «Вуличного ринку»

Поділитися

У Тернополі стартував фестиваль вуличної їжі. Фестивальна територія буде розділена на кілька зон, серед яких буде й спортивна локація. Працюватиме вона кожного дня до закриття фестивалю з 14:00 до 21:00.

Таким чином тернополяни та гості міста можуть навчитись керувати балансбордом, пограти настільний теніс та навіть вилізти на надувний скеледром.

– Усі спортивні розваги, які будуть на «Вуличному ринку», є досить безпечними і кожен охочий може спробувати себе у тому чи іншому не олімпійському виді спорту. Зокрема, на відвідувачів чекає слеклайн — це вид спорту, який означає ходіння по натягнутій стропі, бампербол – це вид футболу, в якому учасники одягаються в спеціальні надувні сфери, схожі на зорби, і в такому вбранні намагаються забити м’яч у ворота суперника. Ну й також буде надувний скеледром. Можливість випробувати свої сили на ньому матиме кожен охочий – без обмежень у віці, – розповіла організатор спортивної зони Вероніка Дякович.

Окрім цього, для відвідувачів фестивалю відбудеться кілька цікавих лекцій від людей, які подорожують по різних країнах і розкажуть тонкості візових питань ( шенген, британська, американська візи).

14 бюро правової допомоги розпочнуть роботу на Тернопільщині вже з 1 вересня

До 2020 року “Громадське радіо” планує стати доступним для 95% українців