На екрани вперше вийде українська спортивна драма про переможців “Правило бою”

Поділитися

Українці презентують кінострічку про справжніх переможців. 24 листопада 2016 року в Україні відбудеться прем’єра першого спортивного екшна за участю всесвітньо відомого боксера Олександра Усика і бойового хореографа голлівудських зірок Сергія Житніковського.

Режисер Олексій Шапарєв представляє першу українську спортивну драму під назвою «Правило бою».

У центрі фільму – історія перспективного боксера на ім’я Тарас, який разом із друзями заробляє собі на життя за допомогою вуличних боїв. Якось головний герой дізнається про хворобу матері і про те, що їй необхідна складна операція. Такий поворот подій і змушує його вирушити на нелегальний тоталізатор. Попри це Тарасу вдається дуже швидко і успішно побудувати кар’єру, а також нажити ворога в особі кримінального авторитета Скульського, який і залишає героя без виграшу і можливості допомогти хворій матері.
До того ж, життя друзів Тараса опиняється під загрозою. Головний герой жадає помсти і мріє витягнути з біди близьких.
Дізнавшись, що боксерський клуб Скульского готується до фінального бою головного міського турніру з боксу проти рідного Тарасу клубу, він повертається в спорт, щоб допомогти своєму тренеру. Та коли мафія ставить на кін мільйон доларів, правила боксу закінчуються і починають діяти правила бою.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойової хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський, який також знявся у фільмі.

У головних ролях: Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Даша Трегубова, Женя Галич, Ахтем Сейтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик.

Саундтрек до фільму і заголовну пісню «Твой дух – твое оружие» написали популярна рок-група O’Torvald і Ярмак.

У Тернополі обікрали “Київстар”

Як Тернопіль святкував День міста