У Теребовлі хуліган майже на годину зірвав роботу приймального відділення районної лікарні

Поділитися

PM34image003Повідомлення про невідомого чоловіка, який неадекватно поводиться неподалік заправки «WOG» в селищі Дружба надійшло 11 серпня до правоохоронців Теребовлянського відділу поліції. Група швидкого реагування прибула на місце події для з’ясування усіх обставин. Поліцейські розшукали хулігана та доправили до приймального відділення районної лікарні для проходження медичного обстеження на вміст алкоголю в крові.

Як розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Теребовлянського відділу поліції Андрій Войтович, в медзакладі чоловік продовжував поводитися агресивно. Він нецензурно лаявся та погрожував фізичною розправою медикам і відвідувачам приймального відділення. Аби підтвердити «серйозність» своїх намірів хуліган показово розбив головою скляну частину дверей. Своєю поведінкою він зірвав роботу працівників приймально-діагностичного відділення лікарні майже на годину.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно статті 296 КК України – хуліганство. Понесе чоловік відповідальність і за адміністративне правопорушення – дрібне хуліганство скоєне ним на заправці, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

14 серпня у Заліщиках DZIDZIO не буде

Для Тернопільської області встановлено “сірий” рівень терористичної загрози