У тернопільському парку могли згоріти всі кіоски, але завадив небайдужий Славко Курус

Поділитися

У соціальній групі від “Від Тарнополя до Тернополя” поширили відео із цікавою інформацією: “Через чиюсь недбалість могли згоріти дерев’яні МАФи в парку ім. Шевченка.

Близько половини третьої ночі я їхав по набережній ставу, і доїжджаючи до “острівця кохання” почув різкий запах “смаженого”.

Проїхавшись алейкою в сторону фонтану, побачив немале багаття. Горіла купа розібраного дерев’яного реквізиту та змотаний у рулон банер, через що дим був дуже їдким.

Паралельно з основним багаттям горіли-тліли і дві металеві бочки: одна біля багаття, а одна в кількох метрах від нього майже впритул до дерев’яного кіоску. І під цим всім товстий шар тирси.

Спершу намагався відтягнути купу з дошками, котра ще не зайнялась, але забракло сил і жар був сильний. Потім знайшов 6-літрову пляшку, набирав води з озера і в 5 заходів погасив все, що горіло.

В парку не було ні душі. Звісно, година вже була пізня. Люди, будьте обачнішими, коли залишаєте непогашене вогнище чи викидаєте недопалок в урну. Зараз погода така, що горить все, що має властивість горіти. (відео з реєстратора, час вірний).

Відео підписане як “Горять недоїдки після свиней”.

Патрульні затримала водія з пістолетом та убитим кабаном

3 вересня у Тернополі постане пам’ятник герою АТО Олександру Орляку