Відбудеться семінар про сучасні тенденції у стратегії бізнесу

Поділитися

Директор Громадської Школи Бізнесу Руслан Бельтюков розповість тернопільським підприємцям про деталі сучасного ринку, які впливають на формування стратегії компанії, позиціонування та рекламні бюджети, лідерство, комунікації між власником та топ-менеджером.
У програмі заходу – тренди на ринку, які впливають на стратегію бізнесу,правила грамотного позиціонування бізнесу на ринку, роль лідера бізнесу, власника, топ-менеджера. Окрім того, Руслан Бельтюков розповість про «взаємодію» бізнес-моделі та рекламних бюджетів і про те, як завоювати ринок, відмовившись від частини клієнтів.
Руслан Бельтюков – експерт зі стратегії бізнесу, Master Business Administration (MBA), Master Public Administration (MPA), засновник та директор Громадської Школи Бізнесу, Голова Наглядової Ради Холдингу «Ресурсний Центр Бізнесу», випускник програми Develop Your Business (Стокгольм), автор ексклюзивної консультаційної програми Make Business Successful.
Дата та час проведення заходу: 29 серпня 2016 року (понеділок), 14:30 – 18:00
Місце проведення: м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8, ауд. 532
Захід відбудеться в межах Тижня підприємництва, який організовує Тернопільська обласна рада. Посилання для реєстрації: http://goo.gl/qi3rKP

Як змінилися ціни на довгострокову оренду квартир у Тернопільській області з початку 2016 року

25 річниці проголошення Незалежності України присвячується