Звернення молоді до обласної влади

Поділитися

Нещодавно стало відомо, що посада директора комунальної установи обласної ради “Тернопільський обласний молодіжний методичний центр” є вакантною. Так, як дана установа покликана реалізовувати молодіжну політику в області, молодіжні громадські організації Тернопільщини звернулися до голови Тернопільської обласної державної адміністрації Барни С. С. та голови Тернопільської обласної ради Овчарука В. В., з пропозицією призначити на дану посаду Абрам’юка Святослава Юрійовича – як узгодженого кандидата від молодіжних громадських організації області. Молодь Тернопільщини щиро сподівається, що її голос буде почутим. Віримо, що Абрам’юк С.Ю. на посаді директора “Тернопільського обласного молодіжного методичного центру” зможе ефективно розвивати молодіжний громадський рух в області. Сподіваємось, призначення не формуватиметься за принципом партійних квот, що може призвести до років застою і неефективної роботи даного підприємства, а враховуватиме професіоналізм, фаховість та відданість справі кандидата.

ГОЛОВІ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ

ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
БАРНІ С.С.

 

 

Шановний Степане Степановичу!

З метою ефективної реалізації молодіжної політики в області створена комунальна установа «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр». На даний момент посада директора даного центру є вакантною. Просимо призначити крівником установи  представника громадських організацій Абрам’юка Святослава Юрійовича.

Святослав Абрам’юк має нашу найбільшу підтримку, оскільки відомий в області як голова Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молода Просвіта», директор Тернопільського обласного молодіжного центру праці, заступник голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації  «Молодіжний центр працевлаштування». За час своєї громадської діяльності  Святослав Абрам’юк проявив себе як ефективний молодіжний лідер та людина, що має глибоке розуміння проблем молодіжної галузі.

Степане Степановичу, закликаємо Вас перервати традицію систематичного ігнорування громадянського суспільства і довести, що Ваші заяви щодо української демократії, на відміну від заяв Ваших попередників, є не лише деклараціями. Країна, область і молодіжна галузь потребують не заяв, а реальних кроків.

Наперед вдячні за розуміння та врахування позиції молодіжних громадських організацій Тернопільщини.

 

Продовжено строки відбору на навчання у вищі військові навчальні заклади

У відділі освіти Бережанської райдержадміністрації виявлено втрат на суму 320 тис. гривень