Заступник міністра приїздив до Шумська в улюбленому бренді Путіна

Поділитися

negoda213 жовтня до Шумська приїздив віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко. Пересічному українцеві він невідомий урядовець. На нього “моляться” лише провінційні керівники, бо Зубко роздає гроші на їхні проекти. Шумчани чули про Зубка лише у контексті лайки прем’єр-міністра Гройсмана у Верховній Раді.

Разом із Зубко приїжджав В’ячеслав Негода -його перший заступник як Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Негоду тернополяни добре знають по недолугому керівництву мерією на початку 90-х років. Використавши бренд Народного Руху Андронович відсидів у кріслі мера два терміни. Після ганебної поразки на виборах у 1998 році, коли тернополяни обрали мером комуніста Кучеренка, лиш би не терпіти рухівське непорозуміння, Негода осів у столиці. До 2006 року він ошивався в Асоціаї міст та Спілці лідерів місцевих та регіональних влад України. За прем’єрства Юлії Тимошенко – з березня 2008 – зайняв крісло заступника Міністра регіонального розвитку та будівництва України. У часи Азарова-Януковича його прилаштували директором Департаменту регіональної політики та місцевого самоврядування Секретаріату Кабінету Міністрів України, першим заступником директора Департаменту забезпечення взаємодії з Верховною Радою України та регіонами, завідувачем відділом експертизи і аналізу розвитку територій та виборчих прав Секретаріату Кабінету Міністрів України.

negodaПісля Революції Гідності Негода повернувся на посаду заступника міністра. Нині проводить адмінрефому в Україні. Про свої успіхи чиновник хвалився на нарді в Шумську, куди зігнали всіх “вільних і самодостатніх” голів новостворених громад. Виявляється Тернопільська область перша в Україні по створенню тих “порошенківських колгоспів”. Чи вдасться Негоді довести до пуття брєдову ідею Порошенка-Гройсмана зробити Тернопіль райцентром і приєднати до Вінниці – покаже час. Логічніше було б об’єднати Тернопільщину з Франківщиною і Львівщиною, але обрізані при владі опирають на місцевих перевертнів, які за шмат гнилої ковбаси “реформують” адміністративний устрій України. Зрозуміло, що без дрібніших Тернополя і Хмельницького, Вінниця ніколи б не стала адміністративним центром нового штучного утворення.

Про початок пустопорожнього візиту віце-прем’єра ми писати у замітці “Як віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко у Шумську побував”.

Переглядаючи фоторепортаж, читачі завважили, що колишній мер Тернополя Негода приїжджав до Шумська у брендовій куртці Brioni. Цю марку дуже полюбляє російський прем’єр-міністр Дмітрій Мєдвєдєв та президент Путін. Скільки коштує брендова куртка Негоди складно сказати, оскільки аналогічної моделі ми так і не знайшли в інтернеті. Є схожі за 2014 рік. Їхня ціна починається від 3 тисяч гривень і аж до кількох десятків тисяч гривень. Чи це справжня брендова куртка, чи китайська підробка ми спробуємо з’ясувати після вихідних у фахівців.

Поляки без дозволу України спорудили військовий меморіал у Тернопільські області

Як забавляли віце-прем’єр-міністра Зубка в Шумську