Арсен Мірзоян у Тернополі не лише співав, але й танцював і дотепно жартував

Поділитися


Відомий в Україні співак Арсен Мірзоян вчора дав концерт у Тернополі на честь свого 5-річчя творчого життя у якості співака. Колишній кавеенщик із Запоріжжя неодноразово бував у Тернополі. Перший раз у травні 2012 року разом з Тонею Матвієнко після успішної участі у  “Голосі країни”. Правда, побачити усім нову зірку тоді не вийшло, бо того дня був випускний у Тернополі. І хоч у програмі Мірзоян не переміг, але без сумніву, був одним з найкращих. Тоді, у вересні 2011 року, переміг Іван Гонзера, Тоня стала другою, ну а Мірзоян поділив третє-четвере місце. У червні 2013 року Арсен організував благодійний концерт у файному місті для лікування Толіка Головатого.

У квітні 2014 року був не менш успішний виступ Арсена Мірзояна в Тернополі, співак дав  прес-конференцію разом з Бараком Обамою. Рік потому Арсен презентував у файному місті альбом “Паперовий сніг”.

Вчора на концерт Арсена в облдрамтеатрі зуміло добратися лише половина фанатів, які купили квитки. На сайті продажу білетів ще за тиждень до концерту не було жодного вільного місця.

У ході виступу Арсен неймовірно запалював публіку, жартував, кепкував із самого себе, перевтілювався у глядача та фотографувався з шанувальниками.

Фанати підспівували всі хіти. У залі були як студенти, так і люди літнього віку, які знали слова і навіть підтанцьовували.

Напевно, це розчулило музиканта, який тричі з’являвся на біс. Перший раз люди це очікували, другий раз – були приємно здивовані, а третій – більша половина повернулась із гардеробної із куртками, бо кілька фанів таки викликали музикантів. На радощах від такого теплого прийому публіки Арсен із музиками навіть станцював канкан і балетний танок лебедів.





У мера Тернополя знайшли вихід із ганебної ситуації

Скільки коштує паспорт для виїзду за кордон?