Не встиг Саакашвілі створити новий рух, як на Тернопільщині його очолив ставленик нардепа Заставного

Поділитися

saakashviliУкраїнці вкрай незадоволені владою: ні президентом Петром Порошенко, ні Кабміном Гройсмана, ні діяльністю Нацбанку під керівництвом Гонтарєвої, ні Верховною Радою. Розуміючи усе це, найсолодший олігарх України проводить різноманітні маніпуляції, щоб втримати країну під контролем. Щоб виграти війну?Ага, випийте холодної води. Усе це робиться для того, щоб втриматись якомога довше при владному кориті для збагачення і не допустити до керування процесами прокремлівської Юлії Тимошенко та блазня регіоналів Олега Ляшка. Ну і звичайно, самих ригів, проте це малоймовірно у найближчому столітті.

“Мертва” тягнибоківська Свобода і здута “Самопоміч” нині не в тренді. “Народний фронт” Яценюка давно на цвинтарі історії. Про “Народний контроль” смішно говорити. Так звані провідні політичні експерти вже тривалий час розглядають фігуру Михайла Саакашвілі як нового лідера електоральних симпатій. Грузинський політик сприймається пересічним українцем як останній шанс після Революції Гідності. Мовляв, у Грузії зумів, то й у нас зможе. Проте, “одеське управління” Міхо фактично без досягнень. Не обговорюють  активно й участь в агітації Саакашвілі у виборчих кампанія членів “Блоку Петра Порошенка”, зокрема у Чернігові одіозному Березенку проти Корбана, перельоти приватним літаком по Україні олігарха Костянтина Жеваго. Правда, все це можна списати на те, що він працював у команді Петра Порошенка, очолюючи Одеську облдержадміністрацію.

На нашу думку, Саакашвілі й досі діє у фарватері політичної лінії Петра Порошенка. Якщо йому вдасться піднятися – він кине Порошенка, а поки…

Вчора у столиці, у Музейному провулку, Міхаїл Саакашвілі збирав своїх прихильників біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу. Там пройшла акція прихильників “Руху нових сил”. У відеозаписі, який проглянуло близько 500 тисяч користувачів “Фейсбуку” можна прослухати виступ Саакашвілі. Правда, слід відмітити, що на семимільйонну аудиторію українців у Фейсбуці це  скромний результат як для політика, який претендує на політичне лідерство в країні.

“Ми вимагаємо негайно призначити позачергові парламентські вибори з новим виборчим законом, з новим ЦВК і скасуванням депутатського імунітету”, – заявив Саакашвілі. Вимоги дуже вигідні Петру Порошенку, щоб не ділити вплив у парламенті з “Народним фронтом” Яценюка. Дострокових президентських виборів Міхо не вимагав, хоча за не виконані передвиборчі обіцянки пороха давно пора гнати в шию. Про необхідні зміни у керівництві Нацбанку розуміють навіть школярі і студенти…

14448965_1051148738331492_1543507044504604722_n
23-річний помічник-консультант нардепа-порошенківця Юрика – Михайло Жирівський сфотографувався із Міхо Саакашвілі 8 вересня цього року. Певно, вже у вересні юний пристосуванець пройшов кастинг. Напевно, через відсутність своєї команди зірвався візит Саакашвілі на Тернопільщину на початку 2016 року

Не менш цікавим фактом є те, що Міхаїла Саакашвілі на Тернопільщині представляє юний 23-річний Михайло Жирівський. Хлопчина виходець із громадської структури нардепа Романа Заставного, який формально належить до “Народного фронту”, а насправді контролює Блок Петра Порошенка на Тернопільщині і всю владну гілку. Для особливо наївних, які вірять, що голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна самостійна фігура, радимо зазирнути у Єдиний держреєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Як відомо, партію “За Україну!” очолював на Тернопільщині Роман Заставний поки не втік від Кириленка до Яценюка. Міську організацію “За Україну!” по сьогоднішній день очолює нардеп-порошенківець Тарас Юрик. У Чорткові цю ж районну політичну структуру очолює ще один бепепешник – Олег Барна. Ви думаєте колишній мер шукав людей і випадково натрапив у Чортківському районі на вчителя Барну?

gyrivУ 2015 році Михайло Жирівський балотувався до Тернопільської міської ради від “Блоку Петра Порошенка”. У порошенківській структурі на Тернопільщині Михась головний “комсомолець” – голова Тернопільської територіальної організації всеукраїнського молодіжного громадського об’єднання “Молодіжний Блок Петра Порошенка”. У Верховній Раді цього скликання Михайло Жирівський значився спочатку як помічник-консультант нардепа-порошенківця Тараса Юрика, а тепер працює на громадських засадах у нього ж.

Цікаво проявляв себе Михайло Жирівський до Революції Гідності у Громадській раді часів регіонала Валентина Хоптяна. На Тернопільщині тоді була єдина в Україні непідконтрольна владі Громадська рада. Через це регіонали намагались заблокувати її роботу. Вдалось завдяки Михайлу Андрунціву. Керував цим процесом сумнозвісний Іван Бабійчук, якого працевлаштували нині керуючим справами в Тернопільській обласній раді. Так ось, тоді Михайло Жирівський, як член громадської ради, лише з’явився на першому організаційному засіданні, а далі за веління ригів жодного разу не прийшов…

Цікавим є факт, що не всі тернополяни, які бажали поїхати вчора до столиці на зустріч із Саакашвілі, змогли це зробити. “Випадкових” просто викинули із списку, сказавши, що не має місця в автобусі, хоч напередодні вони зареєструвались в поїздку одними із перших. У політичних колах вважають, що список делегації редагував нібито особисто регіонал Бабійчук, до якого бігав в облраду Жирівський.

Чим далі – тим цікавіше. Інтернет-газеті “Про все” вдалось з’ясувати, що автобус для тернопільських прихильників Саакашвілі надав нібито депутат Тернопільської облради від “Блоку Петра Порошенка” Іван Марущак, який добив до ручки футбольний клуб “Тернопіль”, а раніше прославився захопленням чеченським керманичем Кадировим.

Цікаво лише, чи такими ж діячами запакували Саакашвілі в інших областях.

Можливо, ми упустили якісь дрібниці. Якщо знаєте щось цікаве – пишіть у коментарях.

Можна зателефонувати, написати і спитатись у «Рух Нових Сил» ))

Назва регіону Електронна адреса  Телефон
м. Київ rns.kyiv.ua@gmail.com
Вінницька область rns.vinnica@gmail.com (067) 995 65 48
Волинська область rns.volyn.ua@gmail.com (050) 378 81 98
Дніпропетровська область rns.dnipro@gmail.com (068) 564 35 70
Донецька область rns.donetsk.ua@gmail.com
Житомирська область rns.zhytomyr@gmail.com (068) 4431719
Закарпатська область rns.zak@gmail.com (099) 629-00-94
Запорізька область rns.zp.ua@gmail.com (099) 093 81 11
Івано-Франківська область rns.ifrankivsk@gmail.com
Київська область rns.kyiv.obl@gmail.com
Кіровоградська область rns.kr.ua@gmail.com (066) 773 08 83
Луганська область rns.lugansk@gmail.com
Львівська область rns.lvivinfo@gmail.com (097) 399 46 43
Миколаївська область rns.mykolaiv@gmail.com (093) 000 09 16
Одеська область rns.odesa@gmail.com
Полтавська область rns.poltava@gmail.com (050) 664 16 07
Рівненська область rns.rivne@gmail.com (067) 760 76 84
Сумська область rns.sumy@gmail.com (095) 523 73 93
Тернопільська область rns.ternopil@gmail.com (0352) 400 883, (068) 204 10 05
Харківська область rns.kharkiv@gmail.com (099) 197 18 82
Херсонська область rns.kherson@gmail.com
Хмельницька область rns.kmel@gmail.com (067) 268 65 52, (097) 791 22 62
Черкаська область rns.cherkasy@gmail.com (068) 497 78 76
Чернівецька область rns.cv.ua@gmail.com (050) 672 65 24
Чернігівська область rns.cn.ua@gmail.com (063) 706 18 61, (068) 107 34 97
АР Крим rns.krym@gmail.com

У Зборівському районі продали 25 гектарів лісу

Тернопільська філармонія запрошує на концерти