Злодіїв, які йшли вулицею у селі Петриків вночі та несли речі, замотані у ковдру, впіймали

Поділитися

Двох чоловіків, які йшли вулицею у селі Петриків Тернопільського району вночі та несли речі, замотані у ковдру, спинили працівники групи швидкого реагування. При розмові зрозуміли, що цей дует може бути причетний до серії крадіжок.
Обох з майном доправили до Тернопільського відділення поліції. За словами начальника відділення Віктора Волощука, чоловіки саме поверталися з крадіжки. За попередньою інформацією, вони близько 20:00 проникли в один із будинків дачного кооперативу. Цеглою розбили вікно та зайшли до приміщення.
В оселі нікого не було, оскільки господиня використовувала її, як дачу і взимку навідувалася туди рідко. Злодії зняли з ліжка ковдру і крадене почали складати у неї. Зібрали все, що змогли винести. Це – чайник, обігрівач, радіоприймач з ліхтариком, рибальське спорядження, електроподовжувач, фарфоровий та столовий набори. Сума збитків майже шість тисяч гривень.

Обоє крадіїв раніше судимі. Житель Теребовлянського району притягувався до відповідальності за наркозлочини, а уродженець Тернопільського попадав у поле зору правоохоронців за розбій, крадіжки та легкі тілесні ушкодження.
Віктор Волощук каже, що один із них підпрацьовував на даному дачному кооперативі різноробочим. Тому знав де і в якому будинку немає господарів.

Чоловіків затримали відповідно до статті 208 КПК України. Їм інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Крадіям уже оголосили підозру, а суд визначатиме міру запобіжного заходу. Обоє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці перевіряють злодіїв на причетність до схожих злочинів у селі Петриків, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП Тернопільської області

Тернопільський аеропорт виставляють на приватизацію

Завтра нагородять тернополян, які служили у війську під час російсько-української війни