Тернопільський аеропорт виставляють на приватизацію

Поділитися

Під час пленарних засідань Тернопільської обласної ради депутатам та громадськості розповідалось, як владоможці дбають про відродження нашого аеропорту. Для відновлення роботи тернопільського аеропорту, отримання ліцензій та на інші потреби з бюджету виділили за рік понад 4 мільйони гривень. На звіті керівництва облради теж йшлося про те, що аеропорт буде в комунальній власності.

Проте, з відомостей Фонду державного майна України стало відомо, що єдиний майновий комплекс тернопільського державного авіаційного підприємства “універсал-Авіа” , до складу якого входить 9 об’єктів нерухомості планується до приватизації у 2017 році. основним видом діяльності даного підприємства є технічне обслуговування, поточний ремонт авіаційної техніки, як приписного парку, так і повітряних суден інших підприємств та організацій. У відомостях до приватизації вказано, що споруди зведені з 1968 року аж до 1994.

Орієнтовної вартість об’єкта ще не зазначена.

Ось так за кошти бюджету, тобто платників податків, відновили роботу летовища, а тепер хтось “свій”, наближений до влади, зніме вершки.

Під колесами буса на Тернопільщині загинув перехожий

Злодіїв, які йшли вулицею у селі Петриків вночі та несли речі, замотані у ковдру, впіймали