На Тернопільщині розгорнуто мобільні пункти обігріву

Поділитися

У зв’язку із різким пониженням температурних показників та з метою запобігання випадкам переохолодження громадян, в першу чергу малозахищених верств населення, 5 січня Теребовлянським РВ Управління розгорнуто мобільний пункт обігріву на площі князя Василька у місті Теребовля.
Також 6 січня працівники Тернопільського міського відділу та 1 ДПРЗ Управління у парку ім. Т. Г. Шевченка, що у місті Тернопіль, облаштували під мобільний пункт обігріву намет в якому одночасно можуть обігрітися близько 20 людей.
Організація життєзабезпечення зазначених обєктів здійснюється у тісній співпраці з органами влади, зокрема Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. При потребі Управління ДСНС України в області готове розгорнути ще 14 наметів для облаштуання мобільних пунктів обігріву та 5 автомобілів підвищеної прохідночті, які використовуватимуться при ускладненні погодних умов на автошляхах віддалених від населених пунктів.
Пункти встановлено із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки. Вони в достатній кількості забезпечені засобами обігріву на твердому паливі, медичними аптечками та вогнегасниками. У пунктах обігріву організовано цілодобове чергування рятувальників. Усі бажаючі можуть зігрітися, випити гарячого чаю та отримати першу долікарську допомогу. Мобільні пункти обігріву функціонуватимуть якщо температура повітря буде нижчою -10 градусів С.
Крім цього нагадуємо мешканцям області, що на Тернопільщині організовано роботу 79 стаціонарних пунктів обігріву, які здебільшого розміщено в закладах соціальної та медичної сфер.

Змінилися розрахунки на обов’язкове державне пенсійне страхування під час першої реєстрації легкового автомобіля

У Тернопільській міській раді вкрали все, що могли вкрасти