На Тернопільщині засуджено трьох хуліганів, які завдали тілесних ушкоджень учаснику АТО

Поділитися

Заліщицьким відділом Чортківської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 296 КК України за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб.
Державним обвинувачем доведено у суді, що 1 серпня 2016 року біля одного із розважальних закладів с. Городок Заліщицького району троє осіб (двоє з яких є неповнолітніми) грубо порушуючи громадський порядок та висловлюючись нецензурно у бік учасника АТО, нанесли йому більше 50-ти ударів руками та ногами. Того дня, учасник бойових дій на Сході України святкував у ресторані своє тридцятиріччя.
Суд, погодившись із позицією прокурора, призначив покарання одному з обвинувачених за ч.2 ст.296 КК України у виді 2-х років позбавлення волі. Врахувавши, що двоє інших хуліганів є неповнолітніми, їх засуджено до позбавлення волі строком на 1 рік та 6 місяців із застосуванням іспитового строку 1 рік.
Окрім того, відповідно до вироку суду злочинці заплатять потерпілому 72000 гривень моральної та матеріальної шкоди, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Патрульні виявили чоловіка в розшуку за крадіжку

У Чорткові відбудуться збори обдурених акціонерів заводу “Агромаш”