Відкрито реабілітаційні пункти по наданню допомоги хворим та травмованим водоплавним птахам

Поділитися

Штаб Національного природного парку «Дністровський каньйон» інформує :
У зв’язку із критичною ситуацією, що склалася на річці Дністер в національному природному парку «Дністровський каньйон» відкрито реабілітаційні пункти по наданню допомоги хворим та травмованим водоплавним птахам. У випадку виявлення хворих чи поранених лебедів просимо повідомляти штаб за тел.. (03554) 2-24-34, моб. 0678029511
Адміністрація Парку заздалегідь дякує за надану інформацію.
Більшість птахів Середнього Придністер’я восени відлітають у вирій. Дністер довго не замерзав тому багато водоплавної птиці залишилось і серед них декілька сотень лебедів. Окремі групи цих оспіваних легендами тварин зафіксовані працівниками Національного природного парку в останні дні 2016 і на початку 2017 року в межах Заліщицького і Борщівського районів.
Якщо річку вкриє крига, то не відомо як поведуть себе в такій ситуації ці величаві птахи. Треба пам’ятати , що лебеді добре пристосовані до екстремальних умов і допомагати потрібно тільки тим, які цього потребують.
Адміністрація НПП «Дністровський каньйон» просить усіх небайдужих долучитись до моніторингу ситуації та повідомляти про випадки загроз для птахів. Допоможемо птахам перезимувати!
Про усі випадки просимо повідомляти штаб НПП «Дністровський каньйон» за тел. 0355422434 та моб. 0678029511.

У Тернопільській міській раді вкрали все, що могли вкрасти

Безробітний з Тернопільщини відкрив кафе за сприяння центру зайнятості