Запрошуємо долучитися до акції «Гостинці для звірів»

Поділитися

Міський центр туризму, спорту і краєзнавства, Волинський туристичний клуб «МИ» запрошують приєднатися до акції «Гостинці для звірів».
Акція відбудеться 2 лютого, збір гостинців о 9.30 біля входу в Луцьку ЗОШ №23.
Зима — це холодна та голодна пора для тварин, адже їжі у цей час дуже мало. Тому брати наші менші змушені бігати у пошуках їжі по лісу, та невтомно шукати якийсь харч, щоб прогодувати себе та своє потомство. За зиму лісові мешканці Звірівського мисливського господарства з’їдають до 100 тонн харчів. Середина зими, особливо лютий, є найважчою порою. Адже нинішня зима є холодною та сніжною, тому тварини потребують допомоги. Отже, гостинці, привезені небайдужими, урізноманітнять їх харчування.
Також організатори вважають, що необхідно робити розрядку від буденності повертаючись до Природи, адже саме вона є невичерпним джерелом сил, здоров’я, енергії, які потрібні кожному. Тому що люди мають бути здорові: морально, фізично і духовно.
Через велику любов до тварин організатори, вже сьомий рік проводять цю акцію «Гостинці до звірів» допомогаючи братам нашим меншим. Цьогоріч 2 лютого 2017 о 9.30 відбудеться збір гостинців, бажаючі можуть принести: овочі, зерно, курурудзу, крупи, капусту, моркву, сухий хліб, сіль для тварин. Всі гостинці організатори покладуть у годівниці тваринам Звірівського лісництва, аби ті не голодували у цю зимову пору року.
Руслана Мельник

Торік міграційна служба Тернопілля поповнила місцеві бюджети на понад 23 мільйони гривень

Програма «Студії живої історії» відкриває набір учасників на 2017 рік