Тернопільські чиновники взяли на міжнародний конгрес до Польщі коханок?

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” писала про ганьбу Тернопільщини під час європейського конгресу у Кракові, який завершує свою роботу сьогодні. Проте, виявилось, присутність регіонала Бабійчука в офіційній делегації патріотичної Тернопільщинини -далеко не найгірше, що було в Польщі з нашими чиновниками. Як розповіли журналісту “Про все” надійні джерела з облдержадміністрації, наші високопосадовці поїхали до Кракова не працювати, а в “увісєлітєльноє путішєствіє”.

-Колись навіть перша особа області не дозволяла собі їздити у відрядження з коханкою. Маючи пасій, ні Василь Степанович, ні Іван Іванович так “не палились”.   Лише раз за 25 років незалежності України коханка голови ОДА привселюдно побила і потягала за коси юну спокусницю, яка хотіла її “підлежати”.

А нині – просто ганьба. Безсоромні чинуші не стидаються і присилають фото. Вчора навіть на офіційному сайті Тернопільської облдержадміністрації розмістили фото. Нині вранці, коли минуло похмілля, наші високопосадовці ще зробили скандал – хто це “таке” фото виставив на офіційному сайті Тернопільської облдержадміністрації! Мусили “технарі” терміново зняти. Проте, вистачило дня, щоб працівники “білого дому” з’ясували: губернаторова нібито у білому костюмі, у чорних штанях Віра – в’яже шнурки з голови облради Овчарука. Ну а біля рига Вані Бабійчука його підлегла, нещодавно прилаштована у відділі комунального майна облради.

Вже нині помітні потуги знищити це фото в інформаційному просторі.

Знимку з “окрасою делегації” навіть витерли у кешованій версії  сторінки сайту ОДА з новиною в гуглях.

Правда, тільки в новинах. Але не в зображеннях. Поспішаючи, певно, забули. Тому у читачів “Про все” є змога оцінити делегацію у всій красі)))

А тепер ось так виглядають фотоілюстрації в новині на офіційному сайті Тернопільської облдержадміністрації.  Аж 4 фото з Степаном Барною і одна “суто чоловіча компанія”

Табак для кальяна ТОП смаків на думку экспертів
 

“День сім’ї в очікуванні дитини” святкуватимуть тернополяни 7 квітня

У Тернополі СБУ припинила розкрадання пального з військової частини