У Барселоні триває виставка робіт художника з Тернопільщини

Поділитися

У Барселоні (C/Bruc,147) триває виставка робіт українського художника, майстра картин-ілюзій Олега Шупляка, повідомляє Good News about Ukraine.

Виставка відкрилась 12 квітня і триватиме до 2 травня. Вхід вільний

А днями завершилась виставка репродукцій робіт нашого земляка в одному із кафе-галерей Познані (Польша). “В цілому виставка пройшла успішно, як у культурному так і в комерційному плані. Але в передостанній день трапився цікавий інциндент – компанія російських туристів, після того, як повечеряли кількома пляшками горілки, деякі з них “обратілі свої взори к іскусству” і заявили, що не будуть платити у закладі, де виставляється український художник. Згодом інциндент було вичерпано мирним шляхом, але власниця кафе-галереї була злегка шокована. Чесно кажучи, і в мене це теж вперше таке, тому і публікую…)))”,- розповів художник у своєму акаунті в Фейсбуці.


Довідка Вікіпедії
Олег Ілліч Шупляк (нар. 23 вересня 1967, с. Біще Бережанського району Тернопільської області) — український художник, педагог. Член НСХУ (2000), лауреат премії ім. Михайла Бойчука (2014), автор офіційного логотипу до 200-річчя народження Т. Шевченка.
Закінчив архітектурний факультет Львівського політехнічного інституту (1991, нині національний університет «Львівська політехніка»).

У 1997—2001 рр. — вчитель образотворчого мистецтва в рідному селі.

Від 2000 р. — викладач рисунку та живопису Бережанської дитячої художнього школи.

Одружений. Дружина Галина за фахом економіст. Син Віталій, донька Мар’яна.
Працює в галузі станкового живопису у різних напрямках.

Широку популярність у світі здобула його серія «Двовзори» (авторська назва картин-ілюзій з подвійним змістом)

Журналісти оприлюднили докази участі СБУ в замовній акції під будинком Шабуніна

“У “Блок Петра Порошенка” пішла сама шваль”- заявила Заліщицький міський голова про склад президентської команди на Тернопільщині