Як у Тернополі переносили будку для сміття

Поділитися


У Тернополі триває ремонт дороги на Бульварі Просвіти. Десятиліттями її не робили, аж поки мер не затіяв “торф’янистий бізнес”. Їздити по розбитій дорозі фурам з торфом щодня виявилось надто складно. І поки для наївної громадськості тривають консультації, обговорення чи шкодить здоров’ю опалювати торфом, “комунальна команда” Сергія Надала швидкими темпами почала розширювати дорогу, щоб там могли їздити вантажівки, класти бруківку для пішохідної доріжки.

У поспіху ремонтники не завважили, що “вперлись” в будку для сміття. Торік її зробив ЖЕК. Майстри постарались тоді на славу: залили цементом добру основу, а щоб дощ не заливав сміттєві баки – вкрили будку бляхою. І ось під завісу ремонту, коли залишилось вкласти асфальт, виявилось, що пішоходи змушені будуть виходити на дорогу, дійшовши до будки. Ось так несподівано вигулькне школярик і … несподівано потрапить під колеса.

Сьогодні ремонтники нарешті почали усувати недолік свого проекту… Як їм вдасться це зробити – “Про все” обов’язково поінформує.

17 травня у Тернополі розкажуть про екологічну ситуацію в області

Василь Махно на сцені фестивалю “Ї” презентував нову збірку “Паперовий міст”