Двоє підлітків зв’язали сусіда й пограбували його

Поділитися

Подія трапилася в селі Забойки Тернопільського району. Сусідські хлопчаки довідалися, що односелець продав коня й прийшли до нього просити гроші… на цигарки та випивку. Відмова обернулася пограбуванням.

До поліцейських звернулася сестра потерпілого. Жінка заявила, що знайшла родича зв’язаним, а з помешкання зникли кошти.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки керівника слідчого відділення районного відділення поліції Олег Грабчук, 15-річний та 11-річний хлопчаки часто заходили до потерпілого. Незважаючи на ще дитячий вік, вони любили і цигарку випалити, і спиртного хильнути. Сусід теж був небайдужий до алкоголю, і в день, коли сталося пограбування, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Неповнолітні спочатку просили дядька дати їм трохи грошей, адже знали, що той напередодні продав коня. Та він відмовився.

Як пояснюють самі неповнолітні, зв’язати сусідові мотузкою ноги – для них було жартом. Та жарти обернулися криміналом. Адже, як заявляє потерпілий, з помешкання зникли три тисячі гривень.

-Неповнолітніх зловмисників було встановлено одразу. З їх пояснень, в сусіда вони забрали не три тисячі, а лише 660 гривень. Хто каже правду – з’ясує слідство, – розповів Олег Грабчук. – Нині дії 15-річного та 11-річного братів кваліфіковано частиною другою статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Український гурт приголомшив публіку на шоу “Америка має талант”

Злодійські “гастролі” львів’ян перервали оперативники Тернопільщини