Тернопільські сміттярі вражають своєю неохайністю

Поділитися


Минулого місяця на тернопільському бульварі Просвіти завершився ремонт. Попри критику громадськості щодо не надто якісних робіт, майстри застелили бруківку та постелили асфальт. Навіть перенесли будку для сміття, щоб у неї не вклинювалась пішохідна доріжка аби учні, які  ходитимуть тудою до школи №16, не вискакували раптово перед автомобілями, що возять торф до котельні ( для реалізації бізнес-проекту мера Тернополя Сергія Надала – але це вже інша історія).

Майстри навіть зрізали бордюри, щоб сміттярі, які вивозять відходи, мали можливість безперешкодно виконувати свою роботу.

Навіть цигани і бомжі, які “шукають свої дивіденди в баках” у вигляді картону і скляних пляшок, не розкидають сміття, бо присутні на майданчиках жіночки можуть фест “виховати” капарників…

І от щойно, 13 червня, о 20 годині, при десятку юних тернополян, сміттярі показали “майстер-клас” як любити файне місто…

Невже підприємству, яке заробляє на тернополянах, важко видати своїм працівникам віник і совочокк, аби після витрушування сміття, прибрали за собою.. Невже бродячі собаки, коти мають розносити заразу по всьому бульвару?

 

На Тернопільщині матір запакувала у пакет новонароджену дівчинку та закопала як сміття

Mail.Ru, яка володіє “ВКонтакте” і “Одноклассники”, хоче обійти заборону на діяльність в Україні з допомогою “Пошукача”