Артист Андрій Мацевко, якого знають за фразою “я вас не чую”, працює у Франківську двірником

Поділитися

Відомий “клоун” із Прикарпатті та невизнаний “Х-Фактором “народний артист України” Андрій Мацевко працює двірником.
Про це повідомляє спеціаліст відділу транспорту Департаменту комунального господарства МВК Назар Рогів.  “Народна зірка” працює в Івано-Франківську на комунальному підприємстві “Муніципальна дорожня компанія”. Каже, що зараз скрутно з фінансами. “А чи знаєте Ви, що зірка “X-фактору” Андрій Мацевко працює на комунальному підприємстві “Муніципальна дорожня компанія” робітником з благоустрою.

А за словами керівництва, є одним із найкращих та найвідповідальніших працівників! Дякуємо Андрію за сумлінну працю!”, – написав комунальник. Нагадаємо, в червні 2015 року Андрій приїхав у Луцьк до 14 річного хлопця начебто зайнятись інтимом. У цьому переконували активісти групи Анти Педофілія Луцьк, які й спіймали Мацевка під час зустрічі з неповнолітнім, що відбулася після переписки в мережі Інтернет. Тоді горе-співака передали міліції, яка розпочала перевірку. Але згодом відповідне кримінальне провадження закрили. Підстава – відсутність у діях злочину. До слова, нині Андрій Мацевко залюбки фотографується з перехожими.
Правда, не так давно у Львові він вимагав за фотографування з ним кілька гривень. Про це повідомляла у Фейсбуці тернопільська журналіст.

***

Слідкувати за розвитком новини можна на нашій сторінці у Фейсбук  на youtube-каналі та гугл+  Підписатися та стежити за найцікавішими онлайн-трансляціями можна тут

Підписатися на наші новини можна в twitter та instagram 

У Тернополі впіймали автозлодія

У Тернополі впіймала злодія, який поцупив мобільний телефон Samsung Galaxy S7