Кнопкодавство у Тернопільській облраді: встановлено новий антирекорд

Поділитися


2 серпня 2017 року в історії Тернопільської облради стане ганебною сторінкою в хроніках. Цього дня відбувалось шосте пленарне засідання п’ятої сесії Тернопільської обласної ради під час якого встановлено антирекорд – 5 депутатів облради кнопкодавили – голосували за відсутніх у залі колег. Але про за порядком. Хоч початок сесії був анонсований на 1о годину ранку, депутати спромоглися зібратися лише о 11 годині 10 хвилин. Поки “чухались” і займались пустослів’ям – пройшло ще кілька годин. Колишні регіонали, які отримали прописку в фракції “Блоку Петра Порошенка”, не мали бажання слухати цей балаган, адже вони прийшли в раду вирішувати свої бізнесові інтереси. Тому, як завжди, після обіду кількість депутатів БПП суттєво скоротилась.

Коли дійшла черга до “грошовитих питань” – розпочалось кнопкодавство. Журналіст інтернет-газети “Про все” почав фіксувати на відео це ганебне явище, що викликало дику реакцію голови облради Віктора Овчарука. Головуючий заявляв, що це вже нікому не цікаво. На попередній сесії Овчарук навіть захищав “кнокодавів”.

ДЕПУТАТИ-КНОПКОДАВИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛРАДИ МИКОЛА ПИЛИПІВ ТА АНТОН БІЛИК (ОБОЄ “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА”)

У ході шостого пленарного засідання журналіст інтернет-газети “Про все” зафіксував кнопкодавство трьох депутатів від “Блоку Петра Порошенка”: заслуженого працівника сільського господарства України, кавалера трьох орденів “За заслуги” Антона Івановича Білика, академіка-ректора Подільського державного аграрно-технічного університету Володимира Іванишина, аграрія Осипа Гасюка,  директора приватного агропромислового підприємства «Аркадія» с. Оленівка Гусятинського району Миколи Пилипіва, а також депутата-голови фракції партії УКРОП Андрій Цибульський. Про ситуацію з останнім ми повідомляли раніше.

На першому відео можна почути, як голова облради (член Блоку Петра Порошенка) відразу “палить кантору”, як тільки журналіст помічає кнопкодавів і починає їх фіксувати. Овчарук просить сісти журналіста, щоб не заважати кнопкодавити. Згодом саме через відеозйомку значна частина питань не була проголосована  або просто перенесена на наступну сесію.

Також можна побачити як із залу кулею почав втікати голова облдержадміністрації Степан Барна, який не хоче помічати кнопкодавства депутатів.

ДЕПУТАТ-КОНПКОДАВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛРАДИ ВОЛОДИМИР ІВАНИШИН (БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА)

Ми спеціально не вирізали відео, щоб читачі і виборці могли побачити нахабних шарлатанів-депутатів, які ще й обурюються, що їх знімають під час фальшування голосувань.

На попередньому пленарному засіданні кнопкодавило лише  3 депутатів депутатів Тернопільської облради від “Блоку Петра Порошенка” Любомир Білик та Петро Гадз, а також депутат Радикальної партії Ляшка Богдан Яциковський.

Правда, ніхто з колег-депутатів з інших фракції облради не засудив таке ганебне голосування.

ДЕПУТАТ-КНОПКОДАВ ОСИП ГАСЮК (“БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА”)

Викрито чергову дорожню аферу Барни з Юликом

У Буцневі блискавка спалила 24 гектари ячменю