Обережно, шахраї із Coral Travel

Поділитися

Відомий український економіст Тарас Козак розповів у соцмережі прикру історію про тернополянку, якій зіпсули відпочинок у Туреччині:” Пані з двома внучками-школярками пристрасно готувалися до заслуженого відпочинку на морі – обирали готель у Туреччині. Читали буклети, роздивлялися світлини, аналізували відгуки, сперечалися.

Нарешті, вибравши той, найкращий для всіх, з водяними гірками, атракціонами та іншими цікавинками, підписавши договір та оплативши повну суму відпочинку, почали рахувати дні та години до перельоту і зустрічі з морем.

На купочці лежали новенькі паспорти, квитки на літак, ваучери від Coral Travel на поселення в омріяний готель, як раптом за два дні до вильоту, в п’ятницю ввечері, телефонний дзвінок від агента Coral Travel Ukraine :

– Ми вас переселяємо в інший готель!

– Як? Ви не маєте права міняти готель без нашої згоди! Нас не влаштовує інший готель – там немає дитячих розваг, замість них безлімітний безкоштовний алкоголь!

– Жалійтеся куди хочете! А якщо не влаштовує – повернемо вам кошти!

Зіпсований настрій, дитячі сльози, обмануті очікування.

Пані з дітьми все-таки полетіли в Туреччину, маючи надію, що це якась помилка і все виправиться. Але ні! Сьогодні в Анталії у них забрали ваучери і повідомили – або в новий готель, або розбирайтеся зі своїм агентом в Україні та живіть де хочете.

Представник #CoralTravel зник, довелося дітям поселятися в алкогольний рай ?

Я не знаю, хто у цьому винен – #Coral чи її агент, але:
? крайніми зробили найнезахищеніших туристів – старшу жіночку і двох школярок
? з провінційного Тернополя
? фактично, не давши нормального вибору
? розтоптавши договір, який забороняє оператору змінювати готель за кілька днів до подорожі
? ввечері перед вихідними і вильотом, щоб не було можливості оскаржити!

Дуже влучний та доречний слоган #Coral – “Нова концепція сімейного відпочинку”
Тарас Козак

Пост пана Тараса викликав великий розголос у соцмережі. зважаючи на резонанс справи – ми виклали найцікавіші коментарі до цієї історії.

 










Продовжуються пошуки неповнолітньої Ольги Боднар

45 іноземців затримали на Тернопільщині