Пожежників з Монастирищини розкритикували за халатність та вживання алкоголю

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” оприлюднила офіційну інформацію про пожежі в нашому краї: Тернопільщина у вогні: за останні 24 години ліквідовано 7 пожеж

На цю замітку відреагували мешканці з Монастирищини. Ось як нам описав роботу пожежників пан Сергій:” 01.08.2017р. !!!!!!!!!!!!!!!!! 03:12 – в с. Швейків Монастириського району виникла пожежа піднавісу з дровами та гаражу з трактором на території приватного домогосподарства. Вогнем знищено піднавіс з дровами, трактор Т-40 та дерев’яне гаражне приміщення на площі 120 м.кв. Пожежу (“ліквідовано”) черговим караулом ДПРЧ-19 який прибув на місце гасіння пожежі в 04:02 при тому що пожежна частина знаходиться на відстані 9км від місця виникнення пожежі по приїзду одного автомобіля ЗИЛ-131 ….ном.знак 4723 ч2 пожежники були розгублені не знали з чого починати гасіння. Почавши гасити пожежу їм вистачило води на 4хв часу після чого вони не загасивши пожежу зібрались і поїхали поповнювати запаси води …повернулись за 30хв часу ….приїхавши вони знову приступили до гасіння …однак їм знову вистачило води на 4-5хв…після цього люди самі почали зносити відра з водою..та гасили пожежу власними силами і результат гасіння був більш ефективнішим чим від пожежної машини.
А після цього місцеві мешканці помітили що 2-є з пожежників були п’яні !!!!!! Від них було чутно різкий запах алкоголю!!!!
На прохання людей представитись або показати посвідчення вони відмовились
Тоді сіли в автомобіль зил 131 закрились та курили собі !!.
Ось такі пожежники в Монастириську”.

Жінці допомогли встановити у суді статус чорнобильця-ліквідатора

Сьогодні спека сягне 37 градусів за Цельсієм