У Тернополі заробітчанин хотів “заробити” на коханцеві дружини

Поділитися

Статтю 189 Кримінального кодексу – вимагання інкримінують 30-річному жителю обласного центру слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини. Зловмисника взяли на гарячому – під час отримання частини суми – двохсот доларів.

Загалом лиходій вимагав у жертви тисячу зелених, інакше погрожував і в «асфальт закатати», і «руки-ноги поламати».

Зі слів потерпілого, історія почалася з того, що він завів знайомство з дружиною зловмисника, коли останній перебував на заробітках за кордоном. Повернувшись, ревнивець дізнався про роман благовірної і вирішив на цьому підзаробити. З дружиною розлучився, а залицяльникові став постійно телефонувати з погрозами, вимагаючи гроші.

Більше місяця тривав «терор», – тоді потерпілий не витримав і звернувся в поліцію. Зловмисника взяли під час передачі йому частини суми, яку вимагав, – 200 доларів США.

Як повідомив старший слідчий в особливо важливих справах слідчого управління ГУНП в області Юрій Барабан, нині лиходій затриманий в порядку статті 208 КПК, йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 189 Кримінального кодексу, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Мешканка села Горішня Вигнанка на Чортківщині стала фігуранткою кримінального провадження, вчинивши крадіжку

Не читають краяни застережень, бо ж продовжують мало не щодня потерпати від шахрайств