Вода забрала життя ще двох мешканців Тернопільщини

Поділитися

Тривожне повідомлення надійшло 13 серпня до працівників Зборівського відділення поліції від жительки села Глядки. Жінка повідомила, що її брат, 1992 року народження, 10 серпня пішов з дому та досі не повернувся. В ході розшукових заходів правоохоронці виявили одяг молодика на березі місцевого ставка, а згодом і його тіло у водоймі.

Ще один нещасний випадок на воді трапився у Заліщицькму районі. В річці Серет втопився 40-річний мешканець села Лисичники. Про це правоохоронцям повідомили рятувальники УДСНС в області. Тіло загиблого виявили на дні річки.

Загалом з початку 2017 року на водоймах Тернопільської області загинули 40 людей, з них – 7 дітей.

Правоохоронці вкотре застерігають, бути обережними на воді, дотримуватися правил безпеки та не купатися у маловідомих місцях. В жодному випадку не можна вживати алкогольні напої і заходити у воду в нетверезому стані. Не можна занурюватися у воду і після тривалого перебування на сонці.

Батькам слід застерегти дітей про небезпеку, яку може нести водяна стихія. Не відпускайте їх самих на ставки та озера, навіть, якщо там не глибоко і дитина вміє плавати. Контролюйте ігри дітей навіть на мілководді, бо вони можуть під час веселощів упасти й захлинутися.

Злодії у Тернополі маскуються під соціальних працівників

Патрульні затримали учасників бійки з бейсбольною битою