Авторське право у трактуванні борщівського рекламно-видавничого центру “Імідж-плюс” шокує

Поділитися

Полум’яний привіт рекламно-видавничому центру “Імідж-плюс” (місто Борщів, https://www.facebook.com/imijhouse/), його керівнику та депутату борщівської міської ради Христині Яворській (https://www.facebook.com/ukr.yavorska) та її мамі, пані Наталії Василівні “Фак” Яворській (https://www.facebook.com/profile.php?id=100013390350718&fref=ts). Ці безперечно непересічні жінки відкрили нові аспекти в таких заяложених поняттях як “авторське право” та “інтелектуальна власність”. Цитую пані Христину “три вищих освіти” Яворську: “Все, що можна роздрукувати з інтернету, не є інтелектуальною власністю і не має авторського права”. Пані Наталія ілюструє слова доньки виразним жестом:

А це я просто захотіла купити магнітик на святі – і раптом побачила, що магнітики чомусь з моїми картинками. З танцем на фоні Руського дому (2016 рік, взяли ось тут:
https://kamienczanka.livejournal.com/264148.html
Ось це фото:


Вийшло ось так: на лого зафігачили орнамент, на ім’я – лого вже фестивалю, але англійську L у слові castles полінувалися наваіть затерти. Вийшло так:

Фото замку в Кудринцях для магнітика вкрали на сайті тут:
http://www.castles.com.ua/kudr.html

Ось це:
Тільки обрізали його по самі копірайти:


Ні, ну я вже звикла, що крадуть, і багато, і часто. Але реакція злодіїв, котрих спіймали за руку, в даному випадку була дуже незвична. Злодії виявилися гоноровими. Ні, ніяких вибачень і близько не було. Факи мені в обличчя в присутності мого ж сина і мантра “Ой, йдіть, жіночко, звідси, йдіть”. Жінки поспіхом познімали магнітики з вітрини і самі ж викликали поліцію. Ну, мені ж менше роботи залишилося в результаті 🙂
Креативні в Борщеві депутати. Талановиті.

Разом з тим хочу принести вибачення цим типовим галичанкам: фото замку в Кривче вони вкрали не у мене, а у Максима Рітуса.

https://kamienczanka.livejournal.com/272165.html

У Львові обкрадають дітей з інвалідністю, а в Тернополі у них вкрадуть приміщення

Фальшиві смс-повідомлення обдурюють навіть довірливих офіціантів Тернополя