У Львові обкрадають дітей з інвалідністю, а в Тернополі у них вкрадуть приміщення

Поділитися

“Сьогодні спільно з головою ОДА Олегом Синюткою та керівником Департаменту освіти Lubomyra Mandziy ми без попередження відвідали навчально реабілітаційний центр у Львові для діток з інвалідністю, в основному це глухонімі дітки.
Жах, який ми побачили, описати важко. Але кульмінацією стала записка, яка лежала поруч з мішками картоплі, які як пояснив нам директор зберігається в газельці для дітей навчального закладу, а в записці чітке розпреділення кому з підлеглих скільки картоплі роздати.
Якими треба бути моральними уродами, щоб красти в дітей інвалідів туалетний папір, мило, їжу. Як треба ненавидіти цих дітей, щоб таке витворяти.
Сьогодні за дорученням Голови ОДА буде видано розпорядження щодо повної перевірки даного навчального закладу з залученням контролюючих органів . Сподіваємося, що на час перевірки, даного директора буде усунуто від виконня обов’язків, щоб він не міг впливати на перевіряючих, які були сліпими всі попередні роки”,- повідомляє Галина Янко.

У Тернополі не крадуть бараболі. У Тернополі за бюджетні гроші роблять ремонти, а потім задурно прихватизують. Тільки скандалу не буде, оскільки порошенківці і свободівці домовились…

Медные ванны – для тех, кто ценит комфорт и красоту

Авторське право у трактуванні борщівського рекламно-видавничого центру “Імідж-плюс” шокує