Біля символу Тернополя – катедрального собору – шинкарі встановлять рекорд для алкоголіків

Поділитися

Сьогодні у Тернополі, о 18 годині на Майдані Волі, що навпроти символу файного міста – катедрального собору,  представники так званої “заробітчанської” Книги рекордів України будуть фіксувати новий рекорд від так званої гільдії рестораторів для алконавтів – найдовшу барну стійку з пивних бочок. Орієнтовна довжина рекорду має становити  40 метрів.

Колись біля церкви встановлювали шинки жиди, про яких в Україні досі прикро відгукуються. Всілякі гросуляки, макогони та інші власники наливайок не витримують конкуренції серед сотень нових закладів, які відкриваються у файному місті. Користуючись гнилим нутром мера, який живе лише сьогоднішнім днем, вони періодично заполоняють Театральний майдан, парки. Нині добрались до Майдану Волі – навпроти катедрального собору. Підтримує їх регіонал Іван Чайківський зі своєю хімічною свининою… Називається це паскудство -фестиваль сала і самогону… Тернополяни, які себе поважають, вже давно не ходять не лише на такі псевдофестивалі, але й не відвідують заклади харчування цих шинкарів.

Навіть журналісти Тернополя шоковані від такої ганебної історії. Один з них – пан Андрій – присоромив прес-секретаря міського голови Тернополя, яка піарить так зване свято самогону біля церкви

Мами немає, а я голодний

У Тернополі так ремонтували каналізаційний люк, що аж “закатали” в бетон газон