У Тернополі так ремонтували каналізаційний люк, що аж “закатали” в бетон газон

Поділитися

Мешканці вулиці Миру в Тернополі минулого року раділи, що влада виділила кошти на ремонт дороги. Проте, з першим дощем люди були прикро вражені, як дорогу залило водою, бо злив комунальники не чистять. На кожен дощ приїжджає трактор з щіткою і очищує решітку від бруду, яка за кілька секунд забивається.

Відбувається так тому, що прибирання міста Тернополя вкрай погане. Відколи мер Сергій Надал і його заступник Владислав Стемковський вирішили “освоїти” 15 мільйонів гривень, які з бюджету виділяються на прибирання, відтоді файне місто запилючене і страшенно брудне.

Днями комунальники перерили відремонтовану дорогу, бо міняли трубу. Ну як же – новй асфальт. хіба заслуговують тернополяни їздити і ходити рівними дорогами? 

Про планування робіт комунальними міста з різними галузевими підприємствами не йдеться. хіба Стемковський для цього призначений? Головне бабло “косити”!

Після заміни труби і жахливо відремонтованого асфальту на вулиці Миру, комунальники так сяк зробили колодязь, навколо якого залили газон бетоном. Такого паскудства тернополяни ще не бачили.



Біля символу Тернополя – катедрального собору – шинкарі встановлять рекорд для алкоголіків

На Збаражчині вже два роки збирають врожай кавунів