Українська соцмережа Ukrainians накрилась мідним тазом

Поділитися


Тернопільська студентка про, яку в червні говорили усі українські ЗМІ, як про місцевого Цукерберга Олександра Струмчинська повідомила про те, що припиняється розробка проекту української соцмережі Ukrainians, повідомляє Місцевий час.

Про це дівчина написала у Фейсбук.«Мене поставили перед фактом , що розробка української соціальної мережі припиняється. Мені дуже шкода, і я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту». Олександра Струмчинська була публічним обличчям проекту Ukrainians, проте який заставний стояв втіні цього проекту до нині не відомо.

Як порядна людина, вона мала б повідомити громадськість про реального керівника проекту. Адже в руках невідомих тепер тисячіпонад 325 тисяч анкет, особистих даних, електронних пошт, номерів телефонів тощо.

«Мого голосу недостатньо щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту – керівництво компанії розробиків ( співзасновники мережі) відмовились не лише від самостійної розробки але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати Вам обіцяне» – спробувала відмазалась Струмчинська при доволі поганій грі і постійному стрілянні очима в сторону.

Пасічник змайстрував бджолиний акваріум, щоб відвернути увагу внука від комп’ютерних ігор, телевізора та зайняти корисною справою

Збірна України програла ісландцям 2-0