Інтерв’ю, яке переглянуть у всіх владних кабінетах Тернопільщини

Поділитися


Інтерв’ю з Ігорем Василівим – керівником Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” назрівало давно. Вперше ми публічно поспілкувались з громадським діячем під час візиту Порошенка до Тернополя. Ігор щиро ділився критичними враженнями від дій влади. Його погляди поділяли глядачі прямої трансляції.  Тому ми продовжили стрім ще на пів години. Василів тоді мав більшу глядацьку аудиторію, ніж президент Порошенко.

З того часу минуло більше трьох місяців. Проте ситуація в Україні і на Тернопільщині зокрема лише загострилася. Минулої суботи, після перегляду одного з ефірів в інтернет-мережі за участю нардепа Олега Барни, ми запропонували Ігорю Василіву сказати своє слово на закиди чортківського посміховиська.

У нашій розмові ми торкнулись багатьох тем: фінансування “Автомайдану”, ремонту доріг, керівництва області та файного міста, фейкових громадських організацій, зниклих люстраційних комітетів та партій-заробітчан, братів Барн та керівника Служби автомобільних доріг Юлика. Розмова вийшла дуже строката, але від того не менш цікава.

Наше інтерв’ю буде цікавим для всіх, хто ще не збайдужів.

Усі хто бажає, можуть задати уточнюючі запитання пану Ігорю у коментарях під цим інтерв’ю.

 

Дивне застереження для парафіян тернопільсько-зборівської архиєпархії УГКЦ щодо святкування Хелловіну

На Тернопільщині стартує Ліга Чемпіонів