Впустив до хати злодія

Поділитися

Погостював та обікрав – саме така прикра історія трапилася з мешканцем Підволочиська. Його обікрав знайомий.

Мешканець Підволочиська не знав, що колишній колега по роботі вже встиг потрапити у декілька кримінальних історій і добросердечно дозволив пожити знайомому у батьківській хаті в селі. Чоловік повірив у скрутне становище товариша, а той вже за декілька днів проживання в чужому домі придивився, що деякі з речей господаря можна вигідно продати.

Спочатку з сільського господарства зникла селітра, а згодом злодій добрався і до міської квартири друга. Поки той працював, зловмисник виніс з помешкання електричні двигуни для морозильних камер та спродав на ринку.

Господар виявив пропажу та звернувся до працівників поліції. Правоохоронці швидко встановили особу крадія. В ході розслідування з’ясувалося, що за час проживання у селі підозрюваний встиг обікрасти і співмешканку яку привів пожити до чужої хати. У жінки злодій поцупив телефон.

За усіма фактами злодіянь відкриті кримінальні провадження. Хмельничанин поповнив список минулих крадіжок черговим криміналом, натомість втратив мабуть єдиного друга. Тривають слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Фонтани та парки Тернополя: ейфорія на фоні системної кризи

У липні в Борщеві очікують бебі-бум