Скандальний польський фільм “Волинь” вже можна переглянути в інтернеті

Поділитися


Рік тому на Тернопільщині розгорнувся неймовірний скандал з приводу участі тернопільських акторів у зйомках польського фільму “Волинь”.

Сьогодні ця історія призабута. Проте, про фільм тоді писали у всіх ЗМІ, йшлося про ганебну участь українських акторів у зйомках цієї антиукраїнської пропагандистської стрічки.

Днями в російському сегменті інтернет-мережі картину виклали з їхнім перекладом, нашпигована ще й їхньою рекламою… І більшість українці зможуть побачити цю польську агітку за кремлівські гроші.

Нагадаємо, що торік перелякане керівництво тернопільського театру, яке дозволило пройти неофіційний кастинг в театрі, знайшло тоді крайніх – акторів, які пройшли кастинг.

Звісно, актори не останні дурні. Як можна було грати українців, які возять по лізу трупи поляків та вигукують по лісу  патріотичні гасла? Гидко дивитися, як актор тернопільського театру карає вагітну полячку, протикаючи її вилами… Неприємно слухати ще одного нашого актора “з села”, який тішиться, що здирав скальп із посивілого поляка.

Лише про роль тернопільської актриси Ірини Складан не можна нічого лихо сказати. Навпаки, вона погодилась зіграти гуманну українку…

Питання в іншому, невже тернопільські актори не розуміли, що їх використають?

Це ж спеціально закликали українців знятися в польському кривавому шовіністичному фільмі, знятому на гроші Кремля...

 

ТАК У ФІЛЬМІ УКРАЇНЦІ СПАЛИЛИ МАЛЕНЬКОГО ПОЛЯКА ЗА ТЕ, ЩО ВІН ПОЛЯК… НАПЕВНО, ЧИТАЮЧИ СЦЕНАРІЙ ТАКОЇ СЦЕНИ ВИНИКАЄ ЧИМАЛО ПИТАНЬ У СВІДОМОЇ ЛЮДИНИ. ЧИ ГРОШІ НАЙВАЖЛИВІШІ У СЦЕНАРІЇ?

 

ЗНАКОВА СЦЕНА: УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР ПІД ФАШИСТКОЮ СВАСТИКОЮ
ПОЛЯЧКУ З ДИТИНОЮ РЯТУЮТЬ ФАШИСТИ ВІД …УКРАЇНЦІВ

У Тернополі спіймали наркоманів з пістолем в автомобілі Toyota Corolla

Сільське господарство Тернопільщини в цифрах