У Тернополі відбувся стихійний бунт проти свавілля влади і забудовника

Поділитися


Сьогодні о 19 годині у Тернополі, на масиві Дружба, біля Березолю, місцеві мешканці виступили проти будівництва багатоповерхівки.
До мешканців мікрорайону приїхало троє депутатів міської ради: Андрій Шкула (“Самопоміч”), Іван Зінь (“Свобода”) та Іван Сороколіт (“Свобода”, але його до зали не впускають свободівці нібито за співпрацю з БПП).  З ними спілкувався керівник поліції Тернополя Сергій Гаврилюк та керівник “Самооборони Майдану” на Тернопільщині Іван Ковалик. Правоохоронець робив це дуже невміло, інколи навіть не коректно. Добалакався до того, що присутні почали з нього відверто кепкувати.

Депутати запропонували присутнім прийти на найближче засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Керівник поліції пообіцяв підняти це питання скандального будівництва.

Згодом радикально налаштована молодь та місцеві мешканці повалила паркан. Керівник поліції викликав навіть Національну гвардію. Проте, розуму вистачило не застосовувати силових методів проти людей.

Місцеві мешканці виступають проти будівництва багатоповерхівки у дворі палацу культури “Березіль”, бо бояться, що через новобудови будуть під загрозу знищення їхні “хрущовки”.

І дійсно, фундаменти старих будинків підпирає стіна.

Завтра, в 11 годині ранку відбудеться акція протесту з перекриттям дороги на дамбі. У міській раді не взяли заяву в протестуючих. Тому краяни будуть постійно переходити дорогу… Акція триватиме кілька годин…



Лише 9 депутатів облради засудили бійку Олександра Башти з жінкою-поліцейським

Саакашвілі поганий політик і допускати до влади його небезпечно