Кого ви готові підтримати на майбутніх виборах Президента України: Вакарчука чи Зеленського?

Поділитися

Не секрет, що молодь України підтримує Святослава Вакарчука на майбутніх виборах президента, хоч сам співак навіть не заявляв про бажання. Побачивши, що соліст “Океану Ельзи” займає третє місце в усіх опитуваннях соціологів протягом останніх трьох місяців, регіонали та інші недобитки бандюковичів швиденько почали пропихати проросійського коміка Зеленського.
95 квартал вже навіть має свою партію «Слуга народу» з однойменного телемила.
Це робиться для того, щоб наступного року розповідати байки, що Вакарчук не має команди, а ось криворізька обслуга Вілкула -Коломойського має успішну партію, в яку вступить масово молодь Сходу, як це вже було з УДАРом Кличка.
Більшість нинішніх політиків українці сприймають як злодіїв. Тому цілком логічно, що найбільший запит і підтримку в суспільстві матимуть нові обличчя в політиці, але які розкручені в своїх сферах.
Ймовірно, риги підключать до роздроблення рейтингу Вакарчука “козирного валета” – коміка Сергія Притулу, який є зятем регіонала Сопельника
Нам цікаво, кого з цих двох відомих осіб – Святослава Вакарчука і Володимира Зеленського ви готові підтримати на виборах
Проте це тільки наш погляд на ситуацію. Кожен має думати власною головою, звичайно.

[poll id=”243″]

В Україні запровадять виплати компенсації за оренду житла військовослужбовцями

Затримання Саакашвілі: маразм влади Порошенка