На наступних виборах почнеться цирк за участю зірок, які мають знівелювати рейтинг Вакарчука

Поділитися
Цікаво, скільки недалеких проголосують за телеміф?

В Україні офіційно з’явилася політична партія під назвою “Слуга народу”. Про це сказано на сайті Мін’юсту. Згідно виписки з держреєстру утворилося юридична особа з назвою “Політична партія” Слуга народу “. Згідно з даними реєстру, організаційно-правова форма юридичної особи” Слуга народу “- політична партія. Головою партії зазначений Іван Баканов, який є керівником ТОВ” Квартал 95 “з 2013 року. Адреса реєстрації політичної партії “Слуга народу”, згідно з ЄДР – 04053, м.Київ, вулиця Січових стрільців, будинок 77, офіс 728. Відзначимо, що “Слуга народу” це популярний серіал за участю Володимира Зеленського та інших акторів “Квартал 95 “.

Зрозуміло, що після Революції Гідності та досі війни на Сході, українці так і не по мудрішали. Адже ніхто б не реєстрував партію, якщо б не мали розрахунків, що примітивний електорат на це клюне.
Просто соромно за 95 квартал і українців, які сміються з їхніх куплених жартів

На проект Коломойського та ригів, відразу відреагували на телеканалі Яценюка, висунувши свою пародію на політика.

Можна передбачити, тепер в Україні розпочнеться “парад зірок”, які захочуть стати депутатами і президентами.

Електорально всі вони мають “відкусити” якийсь відсоток голосів в Славка Вакарчука, який зайняв в останніх всеукраїнських опитуваннях 3 місце серед потенційних переможців на президентських виборах.

***

Довідка

Якби вибори президента відбулися найближчим часом, у трійку лідерів увійшов би музикант Святослав Вакарчук. Про це свідчать дані опитування, яке провели чотири впливові соціологічні компанії. На першому місці – Петро Порошенко (16,1% респондентів – із тих, хто визначився з вибором). На другому – Юлія Тимошенко із 14,4%.

Святослава Вакарчука хотіли би бачити главою держави 12,1%. Водночас сам він поки відкрито не заявляв, чи має президентські амбіції.

Попередні рейтинги вийшли наприкінці жовтня – тоді їх представили три компанії окремо. Одна з них також ставила пана Вакарчука на третє місце, хоча інші пророкували йому скромніші результати.

Інші політики, за свіжим опитуванням, набирають менш ніж 10%.

Однакові результати показали Юрій Бойко з “Опоблоку” та Анатолій Гриценко (по 9,3%).

За ними – Вадим Рабінович (7,9%) та Олег Ляшко (7,5%).

Опитування проходило 28 жовтня – 14 листопада, його спільно провели центр SOCIS, КМІС, група “Рейтинг” та Центр Разумкова.

 

До уваги жителів Тернопільщини: сидіть вдома

Для мене існують три 1 грудня